Konferens
Nyhet

Med arbetslaget i fokus – Stötta och utveckla samarbetet - Webbinarium

Stötta och utveckla samarbetet i förskolan

Med arbetslaget i fokus – Stötta och utveckla samarbetet 

Webbinarium med John Steinberg

Som förskollärare och arbetslagsledare behöver du vara kvalitetsmedveten och ha redskap för att skapa struktur och fokus i ert arbete.

John Steinberg och Malin RingHur kan arbetslaget användas som redskap för att hjälpa varandra komma framåt i arbetet? På vilka sätt kan alla i arbetslaget vara delaktiga och jobba tillsammans för att skapa en gemensam bild av uppdraget? Hur kan du sätta fokus på de avgörande detaljerna i bemötande och samsyn som krävs för att skapa den bästa möjliga lär- och utvecklingsmiljön för barnen? Vad gömmer sig bakom strategier som ”Yes, mame Yes, sir”, ”Fråga efter receptet”, ”Intressant” och ”Det här gjorde vi bra”?

Under 1.5 timme blir John Steinberg din coach. Han kommer ge dig enkla modeller och strukturer för pedagogiska analyser, observationer och samtal med varandra i syfte att bygga en mer välfungerande kvalitetskultur i förskolan. Presentationen varvas med tillfällen där ni själva kan vara aktiva, diskutera i grupp och ställa frågor.

Webbinariet med John Steinberg ger dig konkreta råd om vad och hur du gör för att

  • Öka samarbetet i arbetslaget 
  • Skapa samstämmighet i det pedagogiska utvecklingsarbetet
  • Få och ge feedback kollegor emellan
  • Uppmärksamma och träna detaljerna i bemötande och det ledarskap som krävs

Webbinariet leds av Malin Ring, chefredaktör Förskoletidningen.

Välkommen med er anmälan!Gothia Kompetens Förskola på Facebook
Förskoletidningen på Instagram

FAKTA

Datum: 17 mars 2021
Tid: 13:30-15:00
Pris: 490 kr per person exkl. moms.

Webbinariet äger rum i det digitala verktyget Zoom. Varje deltagare får en länk mejlad till sig som hen klickar in på när det är dags.

Betalning sker mot faktura efter webbinariet.

Anmälan är bindande men ej personlig. Avbokning: senast 24 timmar innan webbinariet börjar. Gothia Kompetens förbehåller sig rätten att ställa in evenemanget vid för få anmälningar.

Frågor?
Kontakta Barbro:
anmalan@gothiakompetens.se
08-4622670

Mer om John Steinberg och Malin Ring

Boken Stärk arbetslaget av John SteinbergJohn Steinberg är fil.dr i pedagogik och författare till ett femtiotal böcker inom skola, pedagogik, inlärning, värderingar, ledarskap och kommunikation, bland annat Stärk arbetslaget - er guide till kvalitet och samarbete i förskolan. Han är också en flitigt anlitad föreläsare för skolledare och förskollärare.

Fler produkter med John Steinberg hittar du här.

Malin Ring är leg. förskollärare och rektor. Hon jobbar numera som affärsområdeschef för området förskola på Gothia Kompetens. Malin är chefredaktör för Förskoletidningen, förläggare för böcker och utbildningsansvarig för processutbildningar för yrkesverksamma inom förskolan.