Verksamhetsnära kompetensutveckling – för en bättre dag på jobbet

Kärt barn har många namn. Alltsedan starten 1951 har vi haft flera olika företagsnamn. Från början hette vi Förlagshuset Gothia. År 2006 bytte vi namn till Gothia Förlag. Sju år senare, 2013, slogs Förlagshuset Gothia ihop med Fortbildning AB och bildade Gothia Fortbildning. Nu har vi hittat hem. Gothia Kompetens.

Vi har successivt utvecklats från att vara ett traditionellt förlag till ett helt kompetenshus med allt från böcker, informationsmaterial och tidningar till konferenser, utbildningar och digitala tjänster. Vi jobbar helt enkelt med kompetensutveckling och då ska vi såklart visa det. Gothia Kompetens. Ibland är det inte svårare än så.

Kompetensutveckling för dig med Sveriges viktigaste jobb
Gothia Kompetens arbetar med kompetensutveckling för dig som jobbar med förskola, skola, vård och omsorg. Det är yrken som handlar om människor – stora och små, nyfödda och de som levt ett helt liv, de friska och de svårt sjuka. Ditt arbete påverkar människors liv, både i det lilla och i det stora. Därför är det viktigt att du får de rätta förutsättningarna att utföra ditt arbete så bra som möjligt. Att du får chans till rätt kompetensutveckling. Att du ständigt kan fortsätta att utvecklas i din yrkesroll.  

Rätt kompetensutveckling får människor att växa och utvecklas. Välkommen till Gothia Kompetens. Och en bättre dag på jobbet.