Kompetensutveckling för och av oss som jobbar med förskola, skola, vård och omsorg

Gothia Kompetens arbetar med kompetensutveckling och kunskapsförmedling för och av oss som jobbar med förskola, skola, vård och omsorg. Tillsammans utvecklar vi både verksamheter och människorna i dem. För en bättre dag på jobbet.

Det är viktigt att du får de rätta förutsättningarna att utföra ditt arbete så bra som möjligt. Att du får chans till rätt kompetensutveckling. Det får dig och dina medarbetare att växa och utvecklas. Hos oss hittar du den kompetensutveckling du behöver så att du ständigt kan fortsätta att utvecklas i din yrkesroll.

Vi startade som ett traditionellt bokförlag 1951 och har sedan dess successivt utvecklats till det vi är idag. Ett helt kompetenshus med allt från böcker, informationsmaterial och tidningar, till konferenser, utbildningar och digitala tjänster. Vi ger dig verksamhetsnära kompetensutveckling, kunskap och inspiration som du kan använda direkt i din arbetsvardag. För att förtydliga vår verksamhet bytte vi under 2020 namn till Gothia Kompentens. Läs mer om oss och varför vi numera heter Gothia Kompetens.

Vår verksamhet bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet och vi följer ny forskning och samhällsdebatt för att kunna erbjuda det som är mest relevant för dig. Och vi har ett nära samarbete med professionen för att säkerställa att vi kan erbjuda det du behöver. Många av våra produkter tar vi fram tillsammans med organisationer och förbund som Bris, Rädda Barnen, Svensk Sjuksköterskeförening, Svenska Psykiatriska FöreningenSvenska Celiakiförbundet och Lärarnas Riksförbund.  

Tillsammans med våra systerföretag Gleerups och Verbum ingår vi i mediekoncernen Berling Media.

Vad jobbar du med?

Klicka på ditt yrkesområde för att läsa mer om vår kompetensutveckling för dig.
Barnhälsovård, Elevhälsa, Förskola, Grundskola, Gymnasieskola, Hälso- och sjukvård, Kost och nutrition, Mödrahälsovård, Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, Psykologi och psykiatri, Reproduktiv hälsa, Socialt arbete, Tandvård, Äldreomsorg, Vuxenutbildning och sfi.

Välkommen till Gothia Kompetens – och en bättre dag på jobbet

PS Ja, det stämmer. Vi har bytt namn från Gothia Fortbildning till Gothia Kompetens. För precis så enkelt är det. Vi jobbar med kompetensutveckling och då ska vi så klart visa det. Ibland är det inte svårare än så. 

Gothia Kompetens logotyp

Reception och växel
Kundservice
Medarbetare
Pressrum
Annons- och monterförsäljning
Vill du ge ut en bok?
Information in English

Vi stödjer UNICEF

Med utgångspunkt i barnkonventionen jobbar UNICEF ”för att varenda unge ska få den barndom som de har rätt till”. Det är ett arbete som vi vill stödja. För varje föreläsare som pratar på någon av våra konferenser skänker vi därför pengar till UNICEFs viktiga arbete.

Läs mer på unicef.se

Unicef - för alla barn