Leda förskolans arbetslag

Teoretisk och praktisk kunskap samt verktyg för att stötta dig i din roll som ledare.

Förskola Kurs
19 sept -
28 nov

Har du i uppdrag att leda förskolans arbetslag? Och vill du utveckla ett aktivt ledarskap som hjälper dig att driva gruppens arbete framåt?

Denna processutbildning i kursformat riktar sig till dig som är förskollärare/arbetslagsledare och ger dig teoretisk och praktisk kunskap samt verktyg för att stötta dig i din roll som ledare.

Läs mer och boka

Äldreomsorgsdagarna 2024

En uppskattad och unik mötesplats för dig som arbetar inom äldreomsorgen.

Äldreomsorg Konferens
3 okt -
4 okt

Sveriges viktigaste konferens för dig inom äldreomsorgen!

Under två kunskapsintensiva dagar möter du några av landets främsta föreläsare inom äldreomsorgens område. Här blandas skratt, evidensbaserade forskningsrön och framgångsrika verksamhetsnära exempel från svensk äldreomsorg.

Läs mer och boka

Svensklärardagarna 2024 - med fokus på Gy25

Kunskap och inspiration för dig som är lärare i svenska på högstadiet och gymnasiet.

Skola Konferens
17 okt -
18 okt

I år fokuserar den årliga konferensen Svensklärardagarna på hur Gy25 kommer att påverka ditt arbete som svensklärare. Reformen sätter undervisningen i fokus och riktar blicken både mot lärare och elever och att du som lärare ska få möjlighet att fokusera mer på långsiktighet, helhet och fördjupning. Hur det inverkar på din undervisning, bedömning och betygssättning kommer vi att djupdyka i under Svensklärardagarna.

Läs mer och boka

Lärkraft 2024

Kostnadsfri kompetensutvecklingsdag för Sveriges lärare och rektorer.

Skola Konferens
29 okt

Lärkraft är till för dig som arbetar i grundskolan, gymnasiet och vux där du får tillfälle att fördjupa dig i klassrumspraktik och undervisning.

För sjätte året i rad samlar Lärkraft några av de mest intressanta föreläsarna för att du ska kunna ta del av kunskap, erfarenheter och praktiska råd kring undervisning, pedagogik och lärande. Det blir en fullspäckad heldag – för din kompetensutveckling.

I år bjuder vi inte bara in lärare utan även skolledare till Lärkraft till ett särskilt skräddarsytt program med rektorsfokus. 

Läs mer och boka

Barnskötaren 2024

Tillsammans med några av Sveriges främsta föreläsare inom förskola sätter vi fokus på läroplanens uppdrag.

Förskola Konferens
7 nov

Verktyg och kunskap om hur du kan skapa en utbildning där varje barn kommer till sin rätt utifrån sina behov. Välkommen till Gothia Kompetens årliga konferens – skräddarsydd för dig som är barnskötare!

Läs mer och boka

Barnhälsovård i fokus 2024

Ta del av aktuella forskningsrön, praktiska metoder och verksamhetsnära exempel från kollegor.

Barnhälsovård Konferens
15 nov

På Barnhälsovård i fokus får du ta del av aktuella forskningsrön, praktiska metoder och verksamhetsnära exempel från kollegor inom barnhälsovården – inspiration och kunskap som du kan ta med dig i din arbetsvardag för att värna om barnens hälsa och välbefinnande.

Programmet är skräddarsytt för dig som arbetar inom barnhälsovården, framtaget i nära samarbete med professionen.

Barnhälsovård i fokus är en livesänd webbkonferens, så du behöver inte lägga pengar på resa och boende.

Läs mer och boka

Mödrahälsovård i praktiken

En dag fylld med nyheter, inspiration och verksamhetsnära kunskap.

Reproduktiv och sexuell hälsa Konferens
5 dec

Vår moderator Christina Lundberg leder dig genom en inspirerande heldag som ger dig nya insikter och aktuell kunskap för din kompetensutveckling.

Konferensprogrammet är skräddarsytt för dig och har tagits fram i nära samråd med professionen. Det bygger på forskning och praktiska erfarenheter – för att vara relevant och aktuellt för din arbetsvardag.

Läs mer och boka

Förskoledagarna

Årets kompetensutvecklingsdagar för Sveriges rektorer och förskollärare.

Förskola Konferens
22 maj -
23 maj

Konferensen Förskoledagarna ger dig inspiration och kompetensutveckling genom aktuella föreläsningar som bottnar i vetenskaplig grund och/eller beprövad erfarenhet. Du får nya perspektiv och konkret kunskap att bygga vidare på.

Under Förskoledagarna träffar du bland andra forskare, förskoleprofiler och engagerade förskollärare och rektorer som delar med sig av sina erfarenheter.

Läs mer

Biståndshandläggaren i fokus

Konferensen med fokus på biståndshandläggare, en viktig del i teamet runt den äldre personen.

Äldreomsorg Konferens
Gleerups logo

Biståndshandläggaren i fokus är en innehållsrik konferensdag – skräddarsydd för dig som arbetar som biståndshandläggare i äldreomsorgen!

Programmet är framtaget i nära samarbete med professionen. Och precis som de senaste åren genomförs konferensen som en livesänd webbkonferens.

Läs mer

Chef i äldreomsorgen

Fördjupande föreläsningar med några av Sveriges främsta experter och föreläsare.

Äldreomsorg Konferens
Gleerups logo

Konferensen Chef i äldreomsorgen stärker dig i din chefsroll och hjälper dig att utveckla din verksamhet. Under två dagar sätter vi ljuset på ett av välfärdens viktigaste chefsuppdrag – arbetet som chef för äldreomsorgen.

Här har du chansen att lyssna på fördjupande föreläsningar med några av Sveriges främsta experter och föreläsare inom äldreomsorgen.

Läs mer

Demenssjukdom och kognitiv svikt hos äldre

Vår årliga konferens om stöd och bemötande i äldreomsorgen.

Äldreomsorg Konferens
Gleerups logo

Att arbeta med personer som lider av kognitiv svikt innebär att varje dag ha en möjlighet att göra skillnad i någons liv.

Konferensen, med fokus på att förbättra stödet till äldre med demenssjukdom och kognitiv svikt, ger dig värdefulla råd och insikter. Ledande experter delar aktiviteter och metoder för att minska symtom och höja livskvaliteten för den äldre och underlätta för dig som arbetar nära.

Läs mer

Språket i fokus

Konkreta tips, idéer och praktiska modeller att använda i förskolans vardag.

Förskola Konferens
Gleerups logo

Språk, lärande och identitetsutveckling hänger nära samman. Ett av förskolans kanske viktigaste uppdrag är att ge alla barn möjlighet att utveckla sina kommunikativa och språkliga förmågor. Det är grundläggande för att utvecklas och lära och för att bli en demokratisk medborgare.

Språket i fokus är konferensen med fokus på vad evidensbaserad forskning säger om språkets betydelse. Du får konkreta tips, idéer och praktiska modeller som går att tillämpa i vardagens möten med både en- och flerspråkiga barns behov och förutsättningar.

Läs mer

Kontaktuppgifter

Vi erbjuder också skräddarsydd kompetensutveckling som passar just din arbetsplats. Kontakta Kalle eller Binjamin för mer information:
binjamin.bektasevic@gothiakompetens.se / 070-1937516
kalle.edenvik@gothiakompetens.se / 070-7104312

Har du andra frågar eller funderingar? Vår kundservice hjälper dig gärna!
08-462 26 70 / anmalan@gothiakompetens.se


Håll dig uppdaterad!

Efter avslutad konferens hittar du dokumentationen här: till dokumentationen.

Följ oss i våra sociala kanaler och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om kompetensutveckling inom just ditt område:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev