Nyhet

Språket i fokus, förskola 2023 - Konferens

Flerspråkighet och språkutveckling i förskolan

Språk, lärande och identitetsutveckling hänger nära samman. Ett av förskolans kanske viktigaste uppdrag är att ge alla barn möjlighet att utveckla sina kommunikativa och språkliga förmågor. Det är grundläggande för att utvecklas och lära och för att bli en demokratisk medborgare.

Du som arbetar i förskolan behöver därför ha kunskaper om barnets förmågor, färdigheter och språkliga utveckling för att alla barn ska kunna utveckla sina språk. Ditt förhållningssätt i mötet med barnen och den undervisning du bedriver är av avgörande betydelse för hur barnen kommer att utvecklas som individer. När vi använder oss av ett rikt och mångsidigt språkande ökar barnets språkliga kompetens.

Under konferensen Språket i fokus 2023 får du kunskap om vad evidensbaserad forskning säger om språkets betydelse och du får konkreta tips, idéer och praktiska modeller som går att tillämpa i vardagens möten med både en- och flerspråkiga barns behov och förutsättningar.

För 24:e året i rad anordnas nu konferensen med fokus på språkutvecklande arbetssätt med aktuell forskning, handfasta strategier och verksamma metoder för att stötta barnen att utvecklas i alla sina språk. Årets konferens webbsänds och innehållet kommer att finnas tillgängligt under två veckors tid.

Varmt välkommen!

Malin Ring
Affärsområdeschef Förskola och chefredaktör Förskoletidningen, Gothia Kompetens


Röster från tidigare deltagare på Språket i fokus:

»Roligt med olika föreläsare som hade olika inputs till området som rör språket.«

»Bra föreläsningar och så kul att det också handlade om de yngsta barnen.«

»Det var många bra föreläsare med denna dag som inspirerade oss och gav oss tips och fick igång tankarna kring arbetet runt språket.«

»Intressant, konkreta tips, precis som vi vill ha.«

»Många konkreta tips. Lagom långa föreläsningar. Kompetenta föreläsare.«


Loggor: Facebook, Instagram och LinkedIn
#spraketifokus

Mer från Gothia Kompetens Förskola finns på:
Facebook • Instagram • LinkedIn

FAKTA

Programmet publiceras på den här sidan så snart det är klart. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

Datum: 11 maj 2023

Orange rund platta - Livesänd webbkonferensPlats: Livesänd konferens via din dator, mobil eller läsplatta. Innehållet kommer att finnas tillgängligt under två veckors tid.

Pris: 3390 kr per person exklusive moms. Deltagarplatsen är individuell och avser en deltagare.

Orange rund platta - Rabatt för grupperGrupprabatt: 500 kr rabatt per person vid bokning av 10 personer eller fler. Gör din bokning via kundservice, se nedan.


KONTAKTUPPGIFTER

Anmälan
Kontakta kundservice:
anmalan@gothiakompetens.se
08-4622670

Praktiska frågor om konferensen
Kontakta Jeanette Duvert:
jeanette.duvert@gothiakompetens.se
08-4622670

Säkra din plats idag!

Klicka på Boka här högst upp på sidan för att anmäla dig och dina kollegor. Välkommen!

Betalningsvillkor
Betalning sker mot faktura efter konferensen. Kostnadsfri avbokning fram till 30 dagar innan konferensen. Därefter fullt pris. Anmälan är bindande men ej personlig. Gothia Kompetens förbehåller sig rätten att ställa in evenemanget vid för få anmälningar, dock senast 30 dagar innan.