Bok/Broschyr

Förskollärare

Leda och ansvara för förskolans undervisning

Förskollärare
Provläs

Sagt om

Så välskrivet på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt om ledarskap i förskolan. Denna bok kommer användas väl under nästa läsår och framöver.

Annika Fogelström, rektor i förskola

Nu har jag läst din bok och vill tacka dig att du satt ord på mitt tänk! Boken är både enkel och komplex, den leder en igenom vårt uppdrag rent krasst. En bok som alla i förskolans värld bör läsa. Den kan läsas om och om igen och dessutom vara ett underlag till många diskussioner samtidigt som den tydliggör förskollärarens specifika profession. Kommer att låta mina nära och kära kollegor ta del av dess innehåll. Tillsammans kan vi utveckla oss. Åter igen! Tack!

Susanne Sahlqvist, förstelärare i förskolan

Hon har skrivit många kloka saker och det är en bok jag varmt rekommenderar då den gett mig som pedagog och förskollärare otroligt mycket. Men skulle jag bara få plocka ut en enda mening så är det denna ”Vi behöver prioritera i olika uppgifter men också ha inställningen att göra 'good enough'. Det är omöjligt - och verkligen inte eftersträvansvärt - att vända ut och in på sig själv för att få det perfekt. Det här är även rektor väl medveten om.” Okej då, det var tre meningar men så viktiga!

Sofi Liljegren, förskollärare

Författare

Vi rekommenderar även

Prenumerera på vårt nyhetsbrev