Margareta Öhman
Margareta Öhman är leg. psykolog, familjeterapeut och författare. Via sitt konsultföretag erbjuder hon pedagogisk-psykologisk konsultation och handledning, föreläsningar och fortbildningsinsatser för både personal och föräldrar inom förskola och skola.

Margareta Öhman har skrivit flertalet böcker, bland andra Värna barns lekstyrka, Låt leken främja språket och När leken inte fungerar. Margareta är aktuell med utbildningar med syfte att sätta fokus på lekande och att lekcertifiera förskolor.

Johanna Eriksson - förskollärare | © Johanna Eriksson

Johanna Eriksson
Legitimerad och lekcertifierad förskollärare på Blåsippans förskola i Värmdö Kommun. Brinner lite extra för lekens roll i förskolan och organisationspedagogik. För mig är och blir det också viktigt med fortsatt kompetensutveckling och omvärldsbevakning för att hålla mig själv (såväl som mina kollegor) uppdaterade och ständigt bli allt bättre på det vi gör. 

Malin Ring
Malin Ring är områdeschef för förskola och chefredaktör för Förskoletidningen. Hon är utbildad leg. förskollärare och har tidigare arbetat som rektor.

Vill du veta mer om våra utbildningar och hur vi kan hjälpa er?

Kontakta gärna Kalle eller Binjamin för vidare diskussion om hur en utbildning kan se ut för er:
kalle.edenvik@gothiakompetens.se / 070-7104312
binjamin.bektasevic@gothiakompetens.se / 070-1937516

Kalle och Binjamin - kundansvariga på Gothia Kompetens | © Gothia Kompetens

Om Gothia Kompetens
Gothia Kompetens arbetar med kompetensutveckling och kunskapsförmedling för och av oss som jobbar med förskola, skola, vård och omsorg. Tillsammans utvecklar vi både verksamheter och människorna i dem. För en bättre dag på jobbet.

Håll dig uppdaterad!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss i sociala medier:
Facebook • Instagram • LinkedIn

Prenumera på Gothia Kompetens nyhetsbrev